Rólunk

A Bioeel Hungária Kft-t a marosvásárhelyi Bioeel vállalat és magyar magánszemélyek által jegyzett vállalkozás alapította 2013-ban a gyár termékeinek magyarországi forgalmazására. Anyacégünk, a Bioeel története 22 évvel ezelőtt kezdődött Erdélyben az első kozmetikumok készítésével. Ekkor jelent meg a Bioeel® védjegyzett márka. 1994-ben elindult a gyógyszergyártás is.

A vállalat 1992-től szerves részét képezi a marosvásárhelyi közösségnek. A Bioeel mára az egész ország területére kiterjesztette tevékenységét, az alkalmazottak száma meghaladja a 170 főt. A gyártás mellett jelentős forgalmat képez a jelentős számú hazai és nemzetközi gyógyszercégnek nyújtott logisztikai szolgáltatás, importőri és forgalmazói tevékenység.

A vállalat modern felszereltségű, saját minőségellenőrző laboratóriummal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyártott termékek bevizsgálását és a minőségükért való jótállást. Az előállított, forgalmazott termékek és a szolgáltatások minőségét a cég minden szintjén bevezetett SR EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer és a Helyes Gyógyszerészeti Gyakorlat Szabályainak betartása biztosítja.

A Bioeel nagy hangsúlyt fektet a bizonyított hatékonyságú, természetes anyagokat tartalmazó készítmények fejlesztésére, előállítására.


Bérgyártás

A gyárban bérgyártás (private label termékek) is zajlik helyi és külföldi partnerek részére.

A jelenlegi termékpaletta több mint 100 termékből áll a következő kategóriákban:

  • vényköteles gyógyszerek
  • OTC gyógyszerek
  • étrend-kiegészítők
  • kozmetikumok
  • egyéb termékek (galenikus készítmények)

Részletesebb tájékoztatásért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Bioeel Hungária Kft. céljául tűzte ki, hogy az erdélyi gyár kiváló ár-értékarányú termékeit Magyarországon minél több családdal megismertesse.

ügyvezető igazgató: Somogyi Tünde