Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Geratherm lázmérő lerázóval (Higanymentes)

Ár:
1.990 Ft

Geratherm lázmérő lerázóval (Higanymentes)

Analóg

Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.689 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Bioeel C-vitamin 100mg propolisszal 20db/doboz Bioeel C-vitamin 100mg propolisszal 20db/doboz
499 Ft
Bioeel Fenyőrügy szirup mézzel 150gr Bioeel Fenyőrügy szirup mézzel 150gr
2.690 Ft
Bioeel Lándzsás útifű szirup fenyőrüggyel és mézzel 150gr Bioeel Lándzsás útifű szirup fenyőrüggyel és mézzel 150gr
2.690 Ft
Menny.:db

Leírás

Geratherm lázmérő lerázóval (Higanymentes)

Gyárilag kalibrált. Pontosságát megtartja!!!

Hogyan kell lerázni a higanymentes lázmérőt?

A higanymentes lázmérőben a higany helyett gallium található túlnyomórészt és ebből adódóan a megszokottól eltérően ennek a típusnak a lerázása kifinomultabb technikát igényel.

A lázmérő legvégét (az utolsó 1cm-t) fogjuk meg a hüvelykujjunk és a behajlított mutatóujjunk között erősen, hogy ki ne csúszhasson rázáskor. (Ha 2-3 cm-t fogunk a lázmérő végétől, akkor már nehézkesebb a lázmérő lerázása).

Függőleges irányú csukló és alkar mozdulattal erőteljesen rázogassuk a lázmérőt. 5 erőteljes rázással kb. fél-egy fokot lehet lerázni a rázási intenzitástól és a helyes fogástól függően. A higanyos lázmérőhöz képest kb. 3-4-szer annyi rázást kell végezni.

Sokak számára a kezdetekben komolyabb gondot jelenthet a lázmérő lerázása, de a fenti technikával a lerázási művelet elsajátítható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás és Paraméterek

Geratherm lázmérő lerázóval (Higanymentes)

Gyárilag kalibrált. Pontosságát megtartja!!!

Hogyan kell lerázni a higanymentes lázmérőt?

A higanymentes lázmérőben a higany helyett gallium található túlnyomórészt és ebből adódóan a megszokottól eltérően ennek a típusnak a lerázása kifinomultabb technikát igényel.

A lázmérő legvégét (az utolsó 1cm-t) fogjuk meg a hüvelykujjunk és a behajlított mutatóujjunk között erősen, hogy ki ne csúszhasson rázáskor. (Ha 2-3 cm-t fogunk a lázmérő végétől, akkor már nehézkesebb a lázmérő lerázása).

Függőleges irányú csukló és alkar mozdulattal erőteljesen rázogassuk a lázmérőt. 5 erőteljes rázással kb. fél-egy fokot lehet lerázni a rázási intenzitástól és a helyes fogástól függően. A higanyos lázmérőhöz képest kb. 3-4-szer annyi rázást kell végezni.

Sokak számára a kezdetekben komolyabb gondot jelenthet a lázmérő lerázása, de a fenti technikával a lerázási művelet elsajátítható.