Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cégünk

Cégünk

A Bioeel Hungária Kft 2013-ban alakult a marosvásárhelyi Bioeel gyógyszergyár termékeinek magyarországi forgalmazására.

Anyacégünk, a Bioeel története az 1990-es évek elején kezdődött Erdélyben az első kozmetikumok készítésével. Ekkor jelent meg a Bioeel® védjegyzett márkanév. 1994-ben elindult a gyógyszergyártás is.

A vállalat szerves részét képezi a marosvásárhelyi közösségnek is. A Bioeel mára az egész ország területére kiterjesztette tevékenységét, az alkalmazottak száma meghaladja a 170 főt. A gyártás mellett jelentős forgalmat képez a hazai és nemzetközi gyógyszercégeknek nyújtott logisztikai szolgáltatás, importőri és forgalmazói tevékenység.
 

A gyár modern felszereltségű, saját minőségellenőrző laboratóriummal rendelkezik, mely lehetővé teszi a gyártott termékek bevizsgálását és a minőségükért való jótállást. Az előállított, forgalmazott termékek és a szolgáltatások minőségét a cég minden szintjén bevezetett SR EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer és a Helyes Gyógyszerészeti Gyakorlat Szabályainak betartása biztosítja.

A Bioeel nagy hangsúlyt fektet a bizonyított hatékonyságú, természetes anyagokat tartalmazó készítmények fejlesztésére, előállítására.

Cégünk életébe betekinthetnek a gyárban készült riportfilm segítségével:

https://www.youtube.com/watch?v=muqdW9Yn76Q