Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Bioeel

Bioeel

Bioeel Manufacturing SRL

A marosvásárhelyi gyógyszergyárban több mint 100 termék gyártása zajlik gyógyszerek, étrend-kiegészítők és kozmetikumok kategóriában.

A Bioeel története 1990-es évek elején kezdődött Erdélyben az első kozmetikumok készítésével. Ekkor jelent meg a Bioeel® védjegyzett márka. 1994-ben elindult a gyógyszergyártás is.

A vállalat 1992-től szerves részét képezi a marosvásárhelyi közösségnek. A Bioeel mára az egész ország területére kiterjesztette tevékenységét, az alkalmazottak száma meghaladja a 170 főt. A gyártás mellett jelentős forgalmat képez a jelentős számú hazai és nemzetközi gyógyszercégnek nyújtott logisztikai szolgáltatás, importőri és forgalmazói tevékenység.

A vállalat modern felszereltségű, saját minőségellenőrző laboratóriummal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyártott termékek bevizsgálását és a minőségükért való jótállást. Az előállított, forgalmazott termékek és a szolgáltatások minőségét a cég minden szintjén bevezetett SR EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszer és a Helyes Gyógyszerészeti Gyakorlat Szabályainak betartása biztosítja.

A Bioeel nagy hangsúlyt fektet a bizonyított hatékonyságú, természetes anyagokat tartalmazó készítmények fejlesztésére, előállítására.

Rendezés: